Donacija Rotaract klubu Zagreb centar

Na sastanku smo prikupili donacije higijenskih potrepština i slatkiša te time sudjelovali u akciji “Slatko iznenađenje” Rotaract kluba Zagreb centar. Njihova akcija “Slatki event” provodi se već petu godinu zaredom, no ovog puta u malo drugačijem izdanju. Sve prikupljene donacije namijenjene su djeci i korisnicima domova za starije i nemoćne osobe. 💕@rotaract_zagreb_centar #racri#racrijeka#rotaractrijeka#rijeka#zagreb#rotaractzgcentar#slatkievent

🎉NATJEČAJ za Rotaract Rijeka stipendiju 2019. OTVOREN!!!🎉

📖OTVOREN NATJEČAJ ZA STIPENDIRANJE SREDNJOŠKOLCA!!!📖

Dragi svi, u sklopu uspješne provedbe projekta “Maškarani vikend 2019.”, Rotaract klub Rijeka raspisuje Natječaj za stipendiranje izvrsnog i nadarenog srednjoškolca slabijeg socioekonomskog statusa.

Natječaj traje od 01. travnja 2019. godine do 31. svibnja 2019. godine, a prijaviti se mogu srednjoškolci s područja grada Rijeke.

Glavni uvjet za prijavu je da se radi o djeci slabijeg imovinskog statusa. Ostala pravila Natječaja pogledajte na http://ri.rotaract.hr/stipendija/.

Sretno s prijavama!

NATJEČAJ za Rotaract Rijeka stipendiju 2018 OTVOREN!!!

OTVOREN NATJEČAJ ZA STIPENDIRANJE SREDNJOŠKOLCA!!!

Dragi svi, kao i proteklih godina, Rotaract klub Rijeka nakon uspješno provedenog ovogodišnjeg maškaranog partya u sklopu projekta  «Maškarani vikend 2018» raspisuje Natječaj za stipendiranje izvrsnog i nadarenog srednjoškolca slabijeg socioekonomskog statusa.

Natječaj traje od 1. svibnja 2018. godine do 15. lipnja 2018. godine, a prijaviti se mogu srednjoškolci s područja grada Rijeke.

Glavni uvjet za prijavu je da se radi o djeci slabijeg imovinskog statusa. Ostala pravila Natječaja pogledajte na <http://ri.rotaract.hr/stipendija/>.

Sretno s prijavama! 🙂

◼■▪ NATJEČAJ za Rotaract Rijeka stipendiju 2017 OTVOREN!! ▪■◼

OTVOREN NATJEČAJ ZA STIPENDIRANJE SREDNJOŠKOLACA!!

Rotaract klub Rijeka nakon uspješno provedenog projekta «Maškarani vikend 2017» i ovogodišnjeg maškaranog partya pod nazivom «Villains Party» raspisuje Natječaj za stipendiranje 2 izvrsna i nadarena srednjoškolca slabijeg socioekonomskog statusa.

Natječaj traje od 24. travnja 2017. godine do 8. svibnja 2017. godine, a prijaviti se mogu srednjoškolci s područja grada Rijeke.

Glavni uvjet za prijavu je da se radi o djeci slabijeg imovinskog statusa. Ostala pravila Natječaja pogledajte na <http://ri.rotaract.hr/stipendija/>.

Sretno s prijavama! 🙂

⛵️ 7. Rotary Fiumanka

Čast nam je pozvati vas na 7. Rotary Fiumanku koja će se održati u petak 10.06. u Rijeci.
Kao i prošle godine Rotaract klub Rijeka priključio se Rotary klubu Rijeka te smo zajedno za vas pripremili sjajan dan! (a možda i vikend ;). Program možete preuzeti na linku: https://goo.gl/uJDrqw a za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.
Prijave su otvorene do 08.06.

Event pra􀁕􀁊tite na  www.facebook.com/events/878483232269825/

A kako nam je bilo prošle godine pogledajte na www.youtube.com/watch?v=kgYXRD_3T6w&feature=youtu.be ili na našoj Rotaract Rijeka Facebook stranici www.facebook.com/media/set/?set=a.10152990352098177.1073741842.179282988176&type=3

 

* Dodatak u ponudi:
prateći brod za veliku Fiumanku u subotu
www.facebook.com/events/982386458547076/982861551832900/?notif_t=like&notif_id=1464714170950981
(mjesta su ograničena s toga Vas molimo da se što prije prijavite kako bi Vam mogli osigurati brod)

– – –

More events during the weekend:
Heartera: The TalesPROljetni artBazaar 2016, MIKI SOLUSvRIsakRiječka zvečka vol. 2 Demetrin zeleni kutak 33.

NATJEČAJ za Rotaract Rijeka STIPENDIJU – produžen rok za prijavu

 Tijekom maškaranog partya pod nazivom ‘Time Traveller’, održanog u Klubu Bačva u Rijeci 6. veljače ove godine, Rotaract klub Rijeka prikupljao je donacije za učeničku stipendiju. Cilj akcije bio je sakupiti 10.000 kn te tim sredstvima pomoći školovanje jednog izvrsnog nadarenog srednjoškolca lošijeg imovinskog stanja.
NATJEČAJ za Rotaract Rijeka STIPENDIJU otvoren je do 10. lipnja 2016. a sve informacije mogu se pronaći na www.ri.rotaract.hr/stipendija 

◼■▪ NATJEČAJ za Rotaract Rijeka stipendiju OTVOREN!! ▪■◼

Tokom ovogodišnjeg maškaranog partya pod nazivom ‘Time Traveller’ Rotaract klub Rijeka sakupljao je donacije za stipendiju. Cilj nam je bio sakupiti 10.000 kn te tako pomoći pri školovanju jednog izvrsnog nadarenog srednjoškolca lošeg socioekonomskog statusa.
Sredstva su napokon skupljena te s veseljem proglašavamo da je NATJEČAJ za Rotaract Rijeka stipendiju OTVOREN!!
Prijave traju do 29.04.2016. a sve info možete pronaći na www.ri.rotaract.hr/stipendija

Blagdanska čestitka

(}: Radost u srcu, u duši veselje, osmijeh na licu to su naše želje. Pored sebe da imate drage Vam ljude i da Vam ovaj Božić jako sretan bude. A kad ponoć odsvira ura svaka i tisuće čestitki poleti iz mraka jedna velika želja plovi, neka Vam se u Novoj ispune svi (ili barem neki) snovi… :{)
Sretne blagdane i još bolju Novu godinu želi Vam Rotaract klub Rijeka.

20. godina Rotaracta u Hrvatskoj

✧ Prošlo je već 20 godina od osnivanja najstarijeg Rotaract kluba u Hrvatskoj – Rotaract kluba Zagreb, čija je prva predsjednica bila  gospođa Sunčicu Bulat Wuersching, danas članica Rotary kluba Zagreb Centar. Rotaract klub Zagreb je već godinama mjesto okupljanja i druženja mladih ljudi koji aktivno promišljaju o društvu u kojem žive i koji svojim akcijama pokušavaju promijeniti život svojih sugrađana na bolje. Zaslužni su za provedbu mnogih humanitarnih akcija i raznih manjih projekata.
Svečana proslava 20. obljetnice postojanja Rotaract kluba Zagreb održala se 12.12.2015. u hotelu Sheraton Zagreb a tema večeri bila je ‘Old Hoolywood glamour’. Proslava je bila humanitarnog karaktera.
Preko 300 sudionika obilježilo je 20. godina chartera najstarijeg Rotaract kluba u Hrvatskoj. ✧
Hvala Rotaract klubu Zagreb na odličnom provodu i uz najbolje želje veselimo se idućoj proslavi.
‪#‎
raczg20‬
 ‪#‎rotaract‬ ‪#‎friends4life‬ ‪#‎rotaractcroatia‬ #rotaracteurope

Dan prije proslave chartera družili smo se i sa Rotary E-klubom Hrvatska te pobliže upoznali njihove divne članove.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×